2011. június 11., szombat

Almásan szebb az élet

Végre volt időm magunknak varrni, régi vágyam volt már feldolgozni a - Niki húsvéti játékában nyert - Robert Kaufman almást.
Mikor megérkezett az anyag, rögtön kiszabtam a hozzávalókat, de csak most jutottam el a megvalósításig.
Csont kezdőként minták szerint válogattam a textileket, mára már persze kinyílt az anyagforrások tárháza, a minőség fontos szempont a választásnál, minta pedig rengeteg van. R K anyaggal most találkoztam először és az tűnt fel, hogy esése van a matériának, jó volt vele dolgozni.
Nem bírtam volna tűzetlenül hagyni az alátéteket és a számomra cseppet sem unalmas kukacolás mellett döntöttem (mert mindig izgalmas megtalálni a menekülési útvonalat). Így tűzve sokszor moshatom és esztétikusabbak a darabok.
Noha az idei festés meg várat magára (hosszú még a nyár), dizájnos tányéralátétünk már van az ebédlőasztalon, a többi nem számít!

6 megjegyzés:

 1. Nagyon szépek lettek! Alátét készítésére már én is régen készülök, sajnos a kukacolásig nem jutottam soha, nem találok hozzávaló talpat, pedig vágyom rá már régóta. De a tieid nagyon jól sikerültek! Jó étvágyat kívánok rajta!

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm Anita!
  Nézz be ide:
  http://www.varrovilag.hu/talpak-50
  A megadott számot felhívod és Szép Gábor segíteni fog.
  A technikai részletekért pedig ide érdemes ellátogatnod:
  http://csokifolt.blogspot.com/p/munkaink.html
  Szuper a csaj!

  VálaszTörlés
 3. Hú, nagyon jók lettek. Nagyon tetszenek az almák, és remek rajta a kukacolás. Már csak az lenne a gondom, hogy ezeken nem mernék enni, sajnálnám összepiszkolni őket. :)

  VálaszTörlés
 4. Hű, de szépek lettek! Olyan friss az egész :O)

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm Lányok!
  Őszintén szólva letiltottam róluk a paprikás ételeket, ha mégis olyan a menü, akkor előveszem a régit.....

  VálaszTörlés
 6. Szerintem is nagyon jók lettek, szépen össze vállogattad az anyagokat, én is sajnálnám ha össze pecsételődnének, de amit írtál jó megolsádnak tűnik, a többi folt csak-csak kijön belőle.

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...