2011. március 15., kedd

Tűzős élményeim

Számomra a foltmunka része maga a tűzése, kreatívságom és ellesett ismereteimnek megfelelően igyekszem ennek eleget tenni. Kíváncsi és a minőségre hangsúlyt fektető emberként (is) volt igényem arra, hogy új irányzatokat, perspektívát találjak a témában, ezért meghívtam Gombocz Ágit kis városunkba, tartson előadást foltkörünknek és paksi, mohácsi, szegedi és nagybánhegyesi vendégeinknek.
Ági felkészült előadóként vezette le a tanfolyamot, sok-sok inspiráló mintával érkezett, a tűzés iránti lelkesedével pedig magával ragadott, már álmomban is tűzök!

A házi pszichológusom szerint megszállott vagyok, ám ha a bennem rejlő kreatív energiák felszabadulása jelenti a szép alkotások születését, akkor megszállottnak lenni jó! Mindenesetre bevallom, hogy azért választottam a tanfolyam után XY papírtörlőt, mert egy szép motívumot találtam rajta és nekem ezt le kell rajzolnom papírra és textilre!!!

Azt gondolom, hogy a személyes találkozás varázsa, Ági tapasztalatainak teljeskörű átadása és válaszok a felmerülő kérdésekre meggyőzőbbek, mint egy youtube-video, mert a bemutatott mintasorokon kívül olyan szemléletet is tanultam, amelyre lehet építkezni, értem az ok-okozati tényezőket.
A tűzős szeánsz pillanatképeit ide kattintva nézhetitek meg, Ági tanfolyamával kapcsolatos élményeket pedig hamarosan olvashatok Marcsi, Marika mama, Rózsa és Kornélia blogjában.

7 megjegyzés:

 1. Kedves Kaccat, tényleg nagy élmény volt és nagyon hasznos!!!!!
  Drága Edina, töltök még fel képeket, azok is gyönyörűek!

  VálaszTörlés
 2. Szia Rita!
  Köszi,hogy nézed a blogomat,én tőled veszem az erőt és a kitartást!Nagyon örülök,hogy meg ismerhetelek,sokat tanulok tőled!
  További szép hétvégét, jó varrógatást kivánok!!!
  Rózsa

  VálaszTörlés
 3. Kedves Rita!
  Néhány napja "keveredtem" ide a blogodra. Mostanra elolvastam az összes bejegyzésedet, még a régi blogon kezdve. Gyönyörűek a munkáid! Gratulálok! Mosolyogtam időnként magamban, hogy néhány helyen összefuthattunk volna az elmúlt egy évben... :o))

  VálaszTörlés
 4. Drága Abile!
  Megtisztelsz a figyelmeddel, köszönöm! Akkor már majdnem minden tudsz rólam!!!??? Szívesen látlak!
  Gondolkodtam, hogy vajon hol is találkozhattunk volna, pl. Magyarlukafán? Pesten?
  Menjünk a dolgok elé és fussunk össze! Ha tervezel foltos kiruccanást mostanában, megbeszéljük!

  VálaszTörlés
 5. Drága Rita!
  Köszönöm a lehetőséget! A tavasz és a nyár mindig a jövés-menés időszaka a csoportunkban is, biztosan tudunk találkozni idén!

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...