2012. augusztus 10., péntek

Csapatépítő kreatív nap

Dolgos/foltos nyaram utolsó állomásához közeledünk, idézem:

"Szakmai körökben egyértelmű elismeréssel zárult az első Baján megrendezett Pavarotti Mesterkurzus 2011-ben. Idén itt a folytatás. Ismét a tavaly átadott Bácskai Kultúrpalota ad otthont az oktatásnak, a műhelymunkának. Az ifjú tehetségek számára nyújtott szakmai képzés magas színvonalát Gulyás Dénes, Liszt-díjas operaénekes, érdemes és kiváló művész, valamint Király Miklós, a Magyar Állami Operaház nyugalmazott magánénekese, Bartók-Pásztory-díjas operaénekes, a kurzus két vezető tanára garantálja."
Forrás: Baja Város Honlapja

A Csodálatos Baja 2012 fesztiválsorozat részeként megrendezett Mesterkurzus nagyszabású gálakoncerttel ér véget augusztus 20-n a Halászparton, ahol a szereplők a tanárokkal együtt lépnek fel.
S, hogy a bejegyzés még érdekesebb legyen, a foltvarrás is kapcsolódik a műhelymunkához. Hogyan?
A hallgatók egyetlen szabadnapját színesítjük mint Sugovicák egy kis 'más' jellegű kreatív elfoglaltsággal, szabadon választható programként a 'rekord házában' állítunk össze közösen egy Pavarotti-portrét.
Íme a portréhoz vásárolt Cserhegyi-féle textilek, miből lesz a cserebogár?
A tervezett portré közel egy négyzetméteres lesz, pixel-applikációval készül, az előzetes tervek szerint a gálakoncert díszleteként is szerepelni fog, és a jövőben a kurzust fogja fémjelezni.
A jövő szerdai műhelymunkán még az is kiderülhet, hogy a hallgatók nem csak vokálisan született tehetségek, hanem kézügyességüknek köszönhetően kitűnő alkotók is! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...