2011. augusztus 14., vasárnap

Hungarian Provence blogtalálkozó margójára

Szuper helyszínen, szuper időben zajlott a találkozó, volt műsor, tombolasorsolás, móka, kacagás, ismerkedés, helyi TV, itt is megköszönöm Krisztina és Csapata szervezőmunkáját és ötletét.
Képeket itt láthattok, belaktuk a Kanálispartot, jó csapattal repült az idő, jól éreztük magunkat.
A távolság nem volt akadály, Budapestről, Paksról, Kaposvárról és a Balaton partjáról is érkeztek blogolók.
Aktív résztvevője, vendége és hírvivője voltam a találkozónak, így láttam kicsit a kulisszák mögé. Krisztina fél éve szervezte a rendezvényt, feszített csapatmunka folyt virtuális és materiális szinten az időpontot megelőző hetekben és napokban. Ezt a munkát nem méltányolva engedték meg maguknak jó néhányan azt a luxust, hogy a bejelentkezésüket követően - előzetes értesítés nélkül - nem tisztelték meg a Szervezőket a megjelenésükkel......
...olyan déjá vu-m van...
Pillanatképek:

1 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lehetett!! Sajnos mi nem is terveztük az utazást, mivel nagyon bizonytalan volt ez a hétvégénk. Bosszantó lehetett, hogy a szervezők munkáját semmibe véve előzetes bejelentkezők egy ingyenes e-mailt, vagy egy sms-t sem voltak képesek küldeni, hogy mégsem érkeznek. A szervezés pedig gondolom nem lehetett kis munka, amit sokan szabadidejük és energiájuk feláldozásával valósítottak meg.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...