2010. szeptember 11., szombat

Afgán pályázat

MFC Afgán pályázatára beérkezett pályamunkákra szavazhat a közönség, egy üzenetet kell küldeni a mikemaggi@t-online.hu e-mailcímre a munka kódszámával.
.
...én nem pályáztam...
.
.
...de most már engem is nagyon érdekel, hogy mely 9 munka kelt útra augusztusban Birmingham-be, barna színkapcsolatok címén...

6 megjegyzés:

 1. Nagyon kevés pályamunka érkezett be, a tavalyihoz képest, vajon mi lehet az oka... A barnákat már valószínüleg csak a határtalanul alatt láthatjuk. Bárhogy keresek rá, sehol nem találom.Hármat láttam, a többit nem.

  VálaszTörlés
 2. A tavalyi pályamunkák számát úgy 30-ra saccolom, nem emlékszem pontosan, én is keveselltem az ideieket. Legalább kisebb a konkurencia........
  A barnákkal kapcsolatban van némi elhagyatottság érzésem, szerettem volna tudni, vajon mi hibádzott a feladat megoldásában, de a kérdésemre nem kaptam választ.
  Btrudy, ha a Te munkádat világosnak találták, akkor az enyém igen halovány barna, ezt sikerült összeraknom magamban. Vagy talán a témaválasztásom nem volt nyerő.
  Én csak két munkát láttam a kilencből:

  http://martaneni.blogspot.com/2010/05/barna-birminghamba.html

  http://polyak-ildi.blogspot.com/2010_06_01_archive.html

  Kié a harmadik, amit láttál?

  VálaszTörlés
 3. A "barnákat" csak 2012-ben láthatjuk élőben, addig és azután is utaznak. Mellesleg én is csak kettőt láttam, Mártáét és a sajátom. Megpróbálok képeket szerezni róluk Csendes Magditól.

  VálaszTörlés
 4. Székely Katié volt a harmadik http://szekelykati.blogspot.com/

  VálaszTörlés