2012. május 13., vasárnap

Palkonya, csillagok, kékfestö

Szombaton útra keltünk Palkonyára, hogy eleget tegyünk a szíves invitálásnak, eljött az ideje a csillagok összevarrásának, és a készítők összeismerkedésének.
Palkonya, mint kulturális falu, számos rendezvényt szervezett már, megőrizve a megszerzett címet, a falu különleges, már eddig is sokakat elvarázsoló hangulatát műemlék épületei, tüzes vörösborai, és csodás természeti adottságai mellett főleg lakóinak vendégszeretete adja.
E vendégszeretet mutatója, hogy Nagynyárád közelségében tudta megszervezni a Míves Mag Műhely Mariannja és Marája a 121 db csillag összeállítását.
A profi szervezőmunka, lelkesedés, telefon- és levélváltásnak köszönhetően beérett a mag, határainkon túlra is eljutott a felhívás híre, így újabb ötletek valósulhatnak meg. A szervezőket hallgatva kiderült számomra, hogy az összefogás jó ügye nem ér véget a megvalósításnál, s ahogy egymást generálják a gondolatok, úgy szövődnek ismeretségek, és gyümölcsöző kapcsolatok, melyeknek eredményeként szervezett programokhoz további sok sikert kívánok.
A hely elvarázsolt, a munka jól esett a remek társaságban, beszéljenek a képek arról, hogy így is lehet!
Köszönöm a meghívást és a lehetőséget, gratulálok a munkátokhoz!

1 megjegyzés:

  1. http://katikaoldala.blogspot.com
    Hali,néz be hozzám van egy kis meglepi számodra:o)
    Rózsa

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...