2013. március 4., hétfő

A napos oldal

Ugyanis ott vagyunk! :)

Február 11-n, egy napos napon nyílt első önálló kiállításom Baján, az Eötvös József Főiskola Gyakorló Általános Iskolájának galériájában.
Köszönet Perhács Attila igazgató úrnak és Gelleyné Halas Éva művelődési vezetőnek, hogy az értékeket átörökítve a felnövekvő nemzedék számára is, a helyi alkotóknak és iparművészeknek teret adva karolják fel a művészetet.


A megnyitó jó hangulatáról a 4 RÉT együttes gondoskodott, a jó hangulat Pallós Boglárka (fuvola, furulya, ének), Gál Krisztina (cselló), Molnár Egon és Csilics Zoltán (gitár) érdeme.


Pallós Boglárka konduktor, pszichopedagógus személyes hangvételű megnyitója tette teljessé az eseményt, a fotón épp hozzám intézi szavait!

Dr. Sramó András fotója

Nagyon köszönöm az érdeklődést, a részvételt, még naposabbá vált a napom!
...és azóta is az... :)
Bevallom, érdekes érzés volt a foltokba varrt emlékeken keresztül megmutatni a mondandóm, tetten érni egy-egy 'felfedezős' pillanatot, nagyon élveztem. A védtelenség érzése gyorsan elillant, igaz barátokkal, őszinte tekintetekkel ünnepelni feledhetetlen.
A kiállítást március 7-ig lehet megtekinteni, 8-18 óráig, a megnyitó jó hangulatát felidéző fotókat pedig ide kattintva nézhetitek meg.

5 megjegyzés:

  1. De jó hallani Rólad! Szeretettel gratulálok!

    Üdvözlettel,

    Nelli

    VálaszTörlés
  2. Szívből gratulálok a kiállításodhoz, kár, hogy tőlünk nagyon messze van, szívesen megnézném. Örülök, hogy Dunaújvárosban sikerült megismerkednünk, jó hangulatú KV volt.

    VálaszTörlés
  3. Kedves Vica!
    Nagyon örülök, hogy megismerkedtünk ès köszönöm a szavaid!

    Rózsàm! Ölellek!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...