2012. augusztus 18., szombat

A csapatépítő napról

Milyen célt szolgál a csapatépítés?
A hatékonyság megsokszorozódik, ha az egyes csoporttagok csapattá kovácsolódnak, és egymást támogatva, jó hangulatban tevékenykednek.

Nos, feladat letudva, jó hangulatban tevékenykedés kipipálva.
Számomra nagy várakozás előzte meg a programot, noha már április óta készültem rá, terveztem, stb., végül Karcagon összeállt a teljes kép azzal, hogy az algyői Foltos Lányok is bekapcsolódtak a műhelymunkába.

Reggel 9 óra előtt megérkeztek Gabiék, üdvözlés, ismerkedés, el sem hiszem, hogy itt vagytok!!!
Rövid tájékoztatás és minielőadás után elkezdődött a munka, vagyis bevasalás, vágás, rakosgatás.............
Kisméretű, pixel-szerű darabokat applikáltunk, eszerint neveztem el a technikát pixel-applikációnak.

A helyszín ismét a Bácskai Kultúrpalota
Ki-ki a maga tájképét, fotóját, virágát képzelte bele a megjelenítendő képbe.


Legfiatalabb érdemes tagunk, Anna munka közben:


Gabi a cédrussal, a kezdetek:


Hajni az összeállított képével, gratulálok!


A III. Luciano Pavarotti Emlék Mesterkurzus hallgatói a Mester előtt:A műhelynap kreatív kiegészítője, szabadon választható programja volt a kurzus egyetlen pihenőnapjának. Érdekes volt látni a portré négy sarkában megelevenedő feladat különböző variációit, hiszen ahány művész, annyi alkotás. Beszélgetés közben az énekesek látványosan haladtak pixelről pixelre, ismerkedtek a foltvarrással, színátmenetet képeztek, és közben mankó nélkül a Mester kezébe képzelték az elmaradhatatlan kendőt.
Délután az összeállításban további partnerem volt Gál Hajnalka, Csilla, Edit, köszönet érte!

Itt tart most a portré, még egy-két öltés szükségeltetik, és az operaénekesekhez hasonlóan, felkészült lesz a hétfői gálakoncertre.


Bízom benne, hogy  a résztvevők tartalmasnak ítélték meg a találkozót, önmagáról és társáról is újat tanult, és együtt alkotott énekes és foltvarró, kipróbálhatták magukat egy eddig ismeretlen területen, csapattá kovácsolódott össze Algyő és Baja is.
Köszönöm a jóillatú ajándékkosarat, és a gyönyörű medált!

A műhelymunka végeztével nem hagytam el a Kultúrpalotát, Hosszú Katinkát üdvözölte a város, és a londoni olimpiai szerepléséről, élményeiről hallhattunk beszámolót, gratulálok Katinka!
Ugye mondanom sem kell, mindez a lobogó alatt történt...................... :)Az í-re a pont Balczó Péter, Katinkát köszöntő előadása volt, ezért (is) érdemes úszni?!?!

2 megjegyzés:

 1. Nagyon sajnálom,hogy én nem lehettem ott!
  De nagyon örülök,hogy ez a program is sikert aratott :o) Biztosan mindenki jól érezte magát és sokat tanult,látom csodaszép munkák készültek.Bízom benne,hogy szeptemberben én is meg tudom nézni az elkészült munkákat.
  Üdv.Rózsa

  VálaszTörlés
 2. Én is sajnálom, hogy elmaradtál, emlegettünk.....
  A program is jó volt, a hangulat is, várom Róza a találkozást!

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...