2012. február 11., szombat

Egy folt Afrika

Tavaly decemberi projekt volt egy második takaró varrása is, a legnagyobb az eddig elkészítettekhez képest, a maga 260×260cm-s végleges méretével. Ennek megfelelően több cérna fogyott a tűzéséhez is, 7db előre orsózott Amann alsó szál, 750m tűzőcérna rögzítette a rétegeket, melyeket 200db biztosítótű tartott össze. A szabadkezes tűzés mintájával túllőttem a célon (akkor már tudtam, amit csak most mutathatok meg), a tervezettől eltérően cca. 12 órát dolgoztam rajta.
Összességében a minőségről is szól a bejegyzés a teljesítményen túl, mert sikerélmény volt az elkészítés is, valamint Acélosné Magdi felkérésére a Hírfoltokban publikálni a munkámat, ötletet, inspirációt adva az olvasóknak, köszönöm a lehetőséget.
A takaró elérte a célját, afrikai stílusban berendezett hálószoba szerves részévé vált, a megajándékozott házaspár legnagyobb örömére. (A fotó más helyszínen készült.)

9 megjegyzés:

  1. Nagyon büszke vagyok Rád!
    Olyan örömmel olvastam a Hírfoltokban a cikkedet... és hát, már megint óriásit alkottál!
    Gratulálok!

    VálaszTörlés
  2. Wow, nagyon szép és nagyon nagy. :)

    VálaszTörlés
  3. Hatalmas munka! Nagyszerű a cikk a Hírfoltokban!
    Érdekelne ez az Amann cérna, rákerestem a neten látom, hogy győri cég. Én a pesti Gunold-nál vettem eddig a cérnát. Ez is hasonlónak látszik.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett.Gratulálok!
    Rózsa

    VálaszTörlés
  5. Van egy meglepim a számodra! Gyere át érte! :) Puszi! Rózsa

    VálaszTörlés
  6. Tetszik tetszik tetszik tetszik!!!!! :)

    VálaszTörlés
  7. Hi there all, here every person is sharing these experience, so it's fastidious to read this web site, and I used to visit this webpage all the time.
    Feel free to surf my blog post : printers for sale

    VálaszTörlés
  8. Hi, I do believe this is a great website. I stumbledupon it ;)
    I'm going to revisit yet again since i have saved as a favorite it. Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to help other people.
    Also visit my site moncler

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...