2012. január 4., szerda

BUÉK

Az idei első bejegyzésemet azzal kezdem, hogy foltokban gazdag új évet kívánok az idei évre is!
Most nem készítettem kollázst a tavalyi munkáimból, a konkrét textilképeken, táskákon és ágytakarókon kívül nem is tudom képbe önteni azt a tevékenységet, amely a csapatépítésről és egyéb közös munkáról szólt.
Stílszerűen egy újévi koccintós ötlet átadásával jövök!
A Bajai TV a Kreatív percek műsor részére tartalékolt egy tavaly novemberben felvett adást, de érzésem szerint Szilveszterkor is megállta volna a helyét a bakiparádéban, bár csak az hibázik, aki dolgozik..... Mindenesetre jót derültem magamon, a favorizált olló viccességén, az igazán küzdelmes jelenetet azért diszkréten kivágták a srácok.
Maga a műsor textillel indult, a reklámnak és a netnek is köszönhető, hogy foltvarró tévéként híresült el, majd az év vége felé elkalandozott más jellegű alkotások irányába is. Büszkeséggel tölt el, hogy az 'átment' anyag tettre sarkallta a nézőket, eredményes volt a munkánk a visszajelzések alapján. Köszönet a stábnak, a nézőknek és a mindig támogató szurkolótábornak, de itt még nem búcsúzom, jön a folytatás!
Szabad mosolyogni!

6 megjegyzés:

  1. Isten hozott újra köztünk!
    Innen is és a képernyőről is hiányoltalak már!
    Láttam a műsort, király volt! :D

    VálaszTörlés
  2. Szia,megint valami szuper dolgot találtál ki!
    Meg néztem a Kreatív percek műsorát is,milyen szerencsések a bajaiak,hogy mindig valami klassz dologgal állsz elő,elég nekik csak a műsort nézni....
    Gratulálok Rózsa

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm Móni!

    Több okból is jó bajainak lenni, elfogult vagy Rózsám!
    A klassz dolgokat nem csak én találom ki, vagy csak találom és örülök, hogy tetszett!

    VálaszTörlés
  4. Boldog új évet! Örülök én is, hogy a neten meg tudom nézni az adásokat. Mindig vannak jó ötletek. Sok sikert az idei évre!

    VálaszTörlés
  5. Boldog új évet kívánok én is. Én is irigylem a bajaiakat. Elkelne a karcagi TV-ben is egy ilyen műsor! További sikereket kívánok!

    VálaszTörlés
  6. Kedves Rita!

    Szerintem nagyon jó ötlet volt, hogy kitaláltátok ezt a műsort, sok praktikus, hasznos dolgot mutattatok meg és szerintem többen látták, mint gondolnátok.
    Bízom benne, hogy az "elkalandozás" nem okoz semmiféle fennakadást a jövőben és abban is, hogy ez Téged nem zavar!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...