2011. június 11., szombat

Almásan szebb az élet

Végre volt időm magunknak varrni, régi vágyam volt már feldolgozni a - Niki húsvéti játékában nyert - Robert Kaufman almást.
Mikor megérkezett az anyag, rögtön kiszabtam a hozzávalókat, de csak most jutottam el a megvalósításig.
Csont kezdőként minták szerint válogattam a textileket, mára már persze kinyílt az anyagforrások tárháza, a minőség fontos szempont a választásnál, minta pedig rengeteg van. R K anyaggal most találkoztam először és az tűnt fel, hogy esése van a matériának, jó volt vele dolgozni.
Nem bírtam volna tűzetlenül hagyni az alátéteket és a számomra cseppet sem unalmas kukacolás mellett döntöttem (mert mindig izgalmas megtalálni a menekülési útvonalat). Így tűzve sokszor moshatom és esztétikusabbak a darabok.
Noha az idei festés meg várat magára (hosszú még a nyár), dizájnos tányéralátétünk már van az ebédlőasztalon, a többi nem számít!

6 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek lettek! Alátét készítésére már én is régen készülök, sajnos a kukacolásig nem jutottam soha, nem találok hozzávaló talpat, pedig vágyom rá már régóta. De a tieid nagyon jól sikerültek! Jó étvágyat kívánok rajta!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Anita!
    Nézz be ide:
    http://www.varrovilag.hu/talpak-50
    A megadott számot felhívod és Szép Gábor segíteni fog.
    A technikai részletekért pedig ide érdemes ellátogatnod:
    http://csokifolt.blogspot.com/p/munkaink.html
    Szuper a csaj!

    VálaszTörlés
  3. Hú, nagyon jók lettek. Nagyon tetszenek az almák, és remek rajta a kukacolás. Már csak az lenne a gondom, hogy ezeken nem mernék enni, sajnálnám összepiszkolni őket. :)

    VálaszTörlés
  4. Hű, de szépek lettek! Olyan friss az egész :O)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm Lányok!
    Őszintén szólva letiltottam róluk a paprikás ételeket, ha mégis olyan a menü, akkor előveszem a régit.....

    VálaszTörlés
  6. Szerintem is nagyon jók lettek, szépen össze vállogattad az anyagokat, én is sajnálnám ha össze pecsételődnének, de amit írtál jó megolsádnak tűnik, a többi folt csak-csak kijön belőle.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...