2011. február 13., vasárnap

Másfél hét Szegeden

Keserédes viszontlátás volt Szegeddel, szinte napra pontosan 5 éve már, hogy anyukám örökre elment, most viszont Áronnal róttuk köreinket a hírös városban.
Az unalmasnak ígérkező, várakozással eltöltendő időmet olyan jól sikerült beosztanom, hogy csak egy nap tudtam ülni és öltögetni, benne volt a bugi a lábamban! A legjelentősebb és legfontosabb program, Nellivel való találkozás volt.
A kedvessége és öröme magával ragadott, a találkozásunkat komoly felkészülés előzte meg, nagyon egyedi ajándékot kaptam Tőle, még most is zavarban vagyok. Személyesen nekem készítette, ezúton is köszönöm!
Elvitt Nelli két 'szentélybe' is, a Kenderboltba és a Bolero méteráruba, ahol szerényen, de vásároltam, nem bírtam ki kincsvadászat nélkül!
Meglepő, hogy Szegeden mennyire kevés a foltos felhozatal.......pedig lenne igény.
Nos, élményekben gazdag két hét után sikerült visszarendeződni gyerekestől a taposómalomba, ám azt hiszem, a kérdések száma csak nőtt a listámon.......és rengeteg az elmaradásom, igyekszem pótolni. Köszi a türelmet!

3 megjegyzés:

  1. Hogy te Szegeden jártál! :-)

    VálaszTörlés
  2. Remélem nem ez volt az utolsó alkalom. :)

    VálaszTörlés
  3. Húúú Gabi! Összefuthattunk volna!!!! Most, hogy megvilágosodtam, hogy csak pár km-re voltunk egymástól, feltétlen jelzem, ha legközelebb megyek!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...