2011. január 4., kedd

Idei első bejegyzés

 A tavalyi felsorolással ellentétben idén képes összefoglalóval érzékeltetem a termést, a teljesség igénye nélkül. Nagyon jó ránézni!
...
Nos, az új év változást hozott, Áronnal ma kezdtük a befogadást az új óvodában. Ez egy igen összetett történet végkifejlete, ám a legjobbat reméljük a döntéstől.....
Egy hónapja tudom, hogy hiperaktív, így kevésbé szégyenkezem mások társaságában és már kapizsgálom, mit, miért tesz. Vagy nem tesz. Ám ehhez meg kell tanulnom 'áronul' gondolkodni és a nemlétező összes türelmemre és eszemre szükségem van, mert sűrűn osztja a helyzeteket, nem hibázhatok.
Továbbá át kellett értékelnem a nevelés eszközeit, noha ne 'parfosz' módszerelt nálunk, eljárt a kezem és kiabáltam is. Felértékelődött most a jutalmazás jelentősége, az elterelés, a minden helyzetből erényt kovácsolás, Áron javára fordítás.
Ami legjobban hiányzott, a régi  gyerekhez új használati utasítás, ehhez innen-onnan kaptunk sok segítséget, hasonló témában utazóknak ajánlom az ADHD Alapítvány oldalát.
Utoljára pedig megjegyzem, lehetett volna súlyosabb is, hisz ő csak egy négy éves hiperaktív.

1 megjegyzés:

  1. Drukkolok Nektek és gondolok Rátok, hogy Áron megtalálja a helyét az új oviban. Remélem minden a lehető legjobban alakul majd.
    Boldog Új Évet kívánunk Nektek!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...