2011. január 23., vasárnap

Első blogszülinapi játék

Február 7-n lesz egy éves  RitaFoltok blog, ez idő alatt  76 rendszeres olvasóm regisztrált, közel 245.500 oldallátogatásom volt, 207 bejegyzésem született és megszámlálhatatlan foltvarrt holmim.
Ezúton köszönöm minden kedves olvasóm és követőm figyelmét és kommentjeit!

A szülinap alkalmából, a rendszeres olvasóim közt hirdetek közvélemény-kutatós játékot!
A játékban eséllyel vesznek részt a blogtalan, ám boldog olvasók is, mindössze két egyszerű (építő jellegű) kérdésre várok őszinte választ:

1. Melyik volt az a munkám, vagy projektem, amely megfogott és emiatt rendszeres olvasómmá váltál?
2. A jövőben milyen jellegű alkotásokat látnál szívesen a RitaFoltok blogban?

Sorsolás február 7-én este várható.
A számomra értékes válaszokért cserébe  -  és jövő télig elbúcsúztatva Jégkirálynőt - ,  télűző és tavaszváró asztali futót sorsolok ki, mely munkám dísze a logónak, kérlek, tedd ki a blogodba!
Köszönöm, játékra fel!

Just look at her beautiful works she made last year, than leave a comment with your favorite piece and wait the drawing (7th February).
Good luck!


13 megjegyzés:

  1. Nagyon sok boldog Blogszülinapot kívánok!
    Nagyon tetszik ez a kis futó, ezért jelentkezem a játékra.
    Én megmondom őszintén a blokk varrós játék kapcsán kerültem ide és lettem rendszeres olvasód. Felsorolom melyek a kedvenceim tőled:
    - első helyen a kunyhós takaró áll, az esernyős redwork is nagyon tetszik, a bento box is jó, és imnádom a nyuszis hátizsákot meg a háziksó gyerek képet is.
    Hogy mit létnák szívesen? Bármi :)Jó volt ez a blokk varrós dolog is, kár, hogy így elmaradtam, de tervben van, hogy azért folytatom még és végig csinálom, hátha idén több időm lesz... Teszenek a munkáid nem túl tarkák és sok a klasszikus patchwork amit én nagyon szeretek, valszínűleg nem értem még meg tudásban a mixed media és egyébb modern technikákhoz.

    VálaszTörlés
  2. Nem túl rég találtam rád, valamelyik blogból, már nem emlékszem, de ilyenkor igyekszem visszabogarászni az újdonsült blogot jópár oldalon keresztül... Nagyon tetszenek (hasznosak!!!) a blokkos posztjaid, mégis ez a kép tetszik a legjobban: http://2.bp.blogspot.com/_z92Syg4ymPc/TKzayDqGpCI/AAAAAAAAESA/jA_s4IeEOpg/s1600/fu+002.jpg :)

    Még sok-sok boldog szülinapot!:)

    VálaszTörlés
  3. Boldog blog-szülinapot előre is!
    A tavalyi kecskeméti foltvarrós kiállítás előtt, közben, után kapcsolódtam a blogodhoz. Majd mikor a blokkos játékot meghirdetted, azon is részt vettem.
    nekem a bento box blokkokból álló padpárnák tetszenek a legjobban.
    Sok gyönyörű foltvarrott munkát, mint ahogy eddig is!

    VálaszTörlés
  4. Szia Rita!

    A log-cabin ágytakaród kapcsán kerültem blogodra, szeretem olvasni, jó ötleteked ad. Örülök annak is, hogy nem csak a kész munkáidat mutatod be, hanem a folyamatot is, ahogy készül. Sokat lehet tőled tanulni.

    Amiről szívesen olvasnék, az a szabad gépi tűzéses tapasztalataid. Akár aprónak tűnő ötletek, amik könnyítik, amik neked segítettek.

    Üdv,
    Hajni

    VálaszTörlés
  5. Rita,még sok boldog évfordulót kívánok a blogodnak és neked!
    A legjobban a hajtogatott virág mozgatta meg a fantáziámat, amit tőled tanultam. Köszönöm.
    A blokkgyűjteményes tanfolyamod is nagyon tetszett, bár nem tudtam teljes erőbedobással részt venni benne.
    A jövőben? A takaróidat, meg a táskáidat szeretném nézegetni!
    További sok sikert!

    VálaszTörlés
  6. Szia Rita!

    Boldog blogszületésnapot kívánok!

    A log-cabin ágytakaródat megláttam és akkor kezdtem nézelődni Nálad és lettem a követőd,igaz csak jóval később.
    Amit szívesen látnák Nálad,azok az előttem megjegyzést író Marcsi által említett táskák és természetesen a takarók is,amikkel nem tudok betelni!
    Üdv:Kata

    VálaszTörlés
  7. Drága Rita!

    Amikor elindítottad a blokkvarrást, akkor találkoztam először a blogoddal és örömmel csatlakoztam Hozzád. :) Nem is volt kérdés!
    A munkáid gyönyörűek, inspirálóak és kreatívak. Bár lenne időm arra, hogy minden Te általad ihletett munkát elkészítsek!
    Kiemelhetem az Indiánodat, mint egy nagy nagy kedvencet? :)

    És mit látnék még szívesen? Bármit és mindent. Ritásakat. :)

    Még sok-sok nagyon boldog blogszülinapot kívánok Neked! Köszönöm, hogy részt vehetek a játékodban!

    VálaszTörlés
  8. Azt már sajnos nem tudom melyik munkád fogott meg, mert kb egy éve olvaslak "titokban", igazából mindegyik munkád nagyon tetszik, talán ami megfogott, hogy önzetlenül segítesz, és képes leírásokat teszel fel a blogra, illetve követtem a különböző jótékonysági munkáidat is.
    Hogy mit látnék a jövőben szívesen? Amit eddig is :-) Leírásokat, és szépséges munkákat :-)
    Ja és egyúttal a játékra is jelentkezem!
    Köszönöm a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  9. Jó ez a játék. :) Nagyon szeretem a foltvarrt dolgaidat is, gyönyörűek, de most inkább a tákáidat említeném. Kedvenceim a kenguruzsebesek.

    VálaszTörlés
  10. Most találtam a blogodra, így még nem túl sok dolgot láttam. Amit viszont igen, az nagyon tetszik. Mindig szívesen tanulok új és/vagy inspiráló dolgokat. Boldog blogszülinapot!

    VálaszTörlés
  11. Szia Rita, én nem sűrűn néztem a blogodat, csak időszakosan,nagyon tetszenek a munkáid,jól ki tudod választani a színeket, megtaláltad az a anyagokhoz való stílust.Te vagy a példaképem a varrást illetően!
    Mit látnák szívesen a blogodban?
    Bármit, mivel kezdő vagyok ,így sokat tanulhatok tőled,talán trapuntó technikát lépésről-lépésre!
    Boldog Szülinapot!!!
    Rózsa

    VálaszTörlés
  12. Én nem vagyok követőd, de gyakran járok erre. Igazából nekem a tutorialok tetszenek, szívesen játszok a gondolattal, hogy nekem is meg kellene próbálnom.
    Amit még szívesen látnék, azok a falvédők.

    VálaszTörlés
  13. Gratulálok a blog szülinaphoz!
    Én is mint olvastam valamikor a blokkok bemutatásakor lettem olvasód, még nagyon kezdő vagyok a varrásba és így sokszor visszatérek és tanulmányozom mit hogyan kell csinálni, miből mit lehet kihozni! :-)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...