2010. december 1., szerda

Robika takarója

6 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett. Tetszik nekem is ez a blokk. Kapok karacsonyra par moda charm pack-et, ez a egyik minta amihez szeretnem felhasznalni. Es a csikos szegely is nagyon jol mutat.

    VálaszTörlés
  2. Jó munkát Nelli!
    Moda textilekkel jobban mutat majd...szerintem.
    Ennek a babatakarónak az az extrája, hogy babysoft-ból készítettem a hátlapját, a tűzés 'birkássá' tette, puha maradt, és melegebb hatása van a takarónak, ez jól jön télen!
    Párnába behajtható, ám a mintát gondoltam kiemelni a képeken.

    VálaszTörlés
  3. De jó, hogy mindezt írtad. Már én is nézegettem ezt a babysoft dolgot, de mivel elég zúzós az ára (1800/m itt nálunk Szegeden) még nem mertem venni. Neked van arról tapasztalatod, vagy infód, hogy hogy viselkedik mosásnál? És az örök kérdés, beavattad, mielőtt használtad?

    VálaszTörlés
  4. Baján 1600ft/m az egyszínű, elég volt 85cm-t venni belőle, mert a takaró 80×120cm.
    A kisfiamnak varrtam belőle köntöst, és nem rongálódott meg az anyag mosásoknál. Nedvesen összeáll kis tincsekbe, de szárazon már eltűnik minden szála, ha megborzolom, semmi nem látszik.
    Amitől tartottam, hogy ez az anyag rugalmas, és elhúzódik esetleg tűzésnél. Kicsit sűrűbben biztostűztem, és használtam fixírspray-t, nagyon hasznos kellék.
    Használat előtt anyuka kimossa, tehát eltűnik a szermaradvány.
    Beavatni szerintem nem kell.
    Vágás mentén nagyon szöszölődik, de ez sem gátolt meg abban, hogy ezzel dolgozzak.
    Próba cseresznye!

    VálaszTörlés
  5. Kedves Rita, köszi a tanácsokat, így már kicsit nagyobb önbizalommal adok ki ennyi pénzt a babysoftért. Köszi még egyszer.

    Nelli

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...