2010. augusztus 20., péntek

Most pisztácia és csoki 1.

A karcagi táska új színváltozatán dolgozom pár napja, készülget.
Egyenlőre nem cserélem le szerelmetes, és kedvenc türkizemet más színre, de ezek ketten annyira jól mutatnak egymás mellett, hogy meg kell zabálni varrni!
Ha szánok időt, szokásom előre dolgozni, mert hasznos, ha jönnek a családi ünnepek.
Minden ugyan az, még a tűzés mintája is, most kezdem az összeállítást. Szépen tűzni a kesztyűben sem sikerült, azt hiszem ha megnövök, beruházok egy nyitott tűzőtalpba a VGC-ból, hátha nem takarja a mintámat a karika.
...
Bele-bele néztem ma délelőtt főzés közben az ünnepi körkapcsolásba, hátha felbukkan a kis sárga takaróm Ináncson.
Szép takarót sokat láttam, égett a csajok keze alatt a munka a stúdióban. Ami szemet szúrt, hogy a műsorvezetők ismereteik hiányában, de szakmájuk legjobbjaiként elvitték a lényeget, nem hagyták verbálisan érvényesülni a szakember foltvarrókat. Persze megengedett a lámpaláz, nagy teljesítmény volt a Berényfoltos lányoktól az egész napos helytállás, gratulálok.
Külön öröm, hogy az összefogás eredményeként milyen sok adomány és segítség, segítő kéz érkezett az egész országból, egy emberként dolgoztak a helyreállításon és berendezésen.
...
Nagy megtiszteltetés ért, felkérést kaptam egy szeptemberi, kistérségi közös varrás egyik témájának lebonyolítására.
Igazából arra készültem, hogy mindent kipróbálok, tanulok, produktumokkal és élményekkel gazdagon térek haza, nos, így a program számomra más élményt tartogat, köszönöm a felkérést!
Gyorsan kitaláltam a témát, és elkészítettem a bemutató darabot, a gyermekeseknek fogok kedvezni a választásommal, még titkolózom egy kicsit...

3 megjegyzés:

  1. Nincs avval a tűzéssel semmi hiba, nagyon szép lett!! Nekem a nyitott tűzőtalp jött jobban be, van nem teljesen nyitott is, de azt szinte soha sem használom. A visszamenő vonalakon sokkal könnyebb vele haladni.
    A kék színnel is igen jó lett a táska, a pisztáciás is izgalmasnak ígérkezik :-))
    Ági

    VálaszTörlés
  2. Köszi!
    Igen, a visszamenő vonalakon nem sikerült visszamennem, karikák helyett halmazokat tűztem.
    Messziről jobban mutat.....

    VálaszTörlés
  3. Ez a két szín nekem külön kedvenc! :-)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...