2010. május 21., péntek

Mai utolsó bejegyzés

Nagyon élveztem a heti munkát, különösen a mai napot, égett a gép a kezem alatt! Alig vártam, hogy mutathassak is valamit a befejezett holmikból, úgyhogy olyan még nem volt, hogy egy napra három bejegyzés is jusson, ami   n e m   blokkvarrásról szól. Ez történik, ha engednek dolgozni.
Tehát bejött a munkaterápia....

Több mindent fejeztem be a héten, például a szomorúságot és önsajnálatot. Született egy nem közölt bejegyzés is, ezt még a hüllőagyam írta, kicsit sértette volna a személyiségi jogokat,  .......végül a szürkeállományom kiadta ezt a bejegyzést.
A szörnyű két hetem és a múltam emlékére ajánlom ezt a pár sort M.asszonynak:


"Mindig, mikor megérkezik és szól hozzád a kísértés, mely barátságot, szenvedélyt, bizalmasságot, kötést ígér, tudjad: az anyag, melyből az ilyen kötés készül, romlandó, mert emberi anyag. Ami ma eskü, holnap nyűg, ami ma szenvedély és vágy, holnap érthetetlen és torz emlék, ami ma hűség, holnap szomorú kötelesség. Hasztalan mosolyog, ígér, reménykedik a kísértés. Hasztalan él szívedben a vágy, teljesen és bizalommal megosztani az élet magányát valakivel. Nincs módod erre, mert ember vagy. Mindig tudjad ezt."                      
Márai Sándor


                                                                                  

4 megjegyzés:

  1. Nem tudom, hogy mi történhetett, de az érzem, hogy nagy lehetett a bánat. A korábbi posztjaidból ez nem jött át.Jó, hogy visszanyered a lelki békédet!

    VálaszTörlés
  2. Kívánok mielőbbi felhőtlenséget!!!!

    VálaszTörlés
  3. Húúúúúúúúúú! Köszi csajok, van nálam egy mosoly és egy ölelés....

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...