2010. február 27., szombat

Dunaújvárosi tavaszváró közös varrás...

...varráson vettünk ma részt. Nagy tömeg gyűlt össze a rendezvényre, mindenki varrni akart!!!!!!!!! És vásárolni.
A terem éppen elég volt a nézelődőknek, mert sokan shopingoltak programpontok alatt, amely lehetőséget teljesen különválasztották a szervezők az előadástól. Ez kissé megtörte a figyelmet, lényegében arra emlékszem, hogy próbálok gyorsan vásárolni, rohanok tombolát húzni, adok-kapok játékot játszani, nem lehetett mindenhol jelen lenni megfelelő hatékonysággal.
No, de nekünk semmi nem jó? A szervezők dicséretére mondom, hogy jelentős mennyiségű árust és árut hoztak nekünk, gondoskodtak arról, hogy mindenki kapjon ajándékot aki adott, ezen a gesztuson keresztül pedig tanulhasson egy új fogást (az én ajándéklibám nem hozta a csőrében a szabásmintát), ötletet nyerjen.
A belépő díja tartalmazott egy anyagcsomagot, melyből egy klassz pénztárcát fogok készíteni.
Láthattunk egy hastáncos produkciót kedvcsinálóként és megcsodálhattuk az Afgán kiállítást.
A földszinten rendezték be a  15. éve fennálló foltkör tagjai a kiállításukat, gratulálok a szép munkákhoz.
És dicséret és elismerés T.Ritának és csapatának a szervezésért és a rendezvény lebonyolításáért, köszönjük a meghívást!
Ezek a mai kincseim, már nem kellett volna megint vásárolnom, de úgy kérlelt ez a pár dolog, hogy vegyem meg őket!
A kollázsban szerepeltetem azt a két szegett blokkot is, ami Branida játékára készült. Persze megint kapkodtam és ebből kifolyólag figyelmetlen voltam, két egyformát kellett volna készítenem, ezek pedig csak köszönőviszonyban vannak egymással, talán beleférnek a tervbe........
A másik két blokk pedig a mai közös varrás belépője, egy szál virág (kettő) a15. évfordulóra, a sok-sok virágból biztosan valami szépet alkotnak majd az ünnepeltek. A rendezvény fotóit hamarosan megmutatom!


1 megjegyzés:

  1. Kedves Rita!
    Köszönöm a lányaim nevében is kedves szavaidat a varrós napunkról, igazán jól esik olvasni e sorokat mert ilyen vélemények adnak még több lelkesedést a következő évhez is.
    További szép napot
    üdv
    Rita

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...